Sömnsvårigheter.



Varm mjölk och youtube gör susen.

En vän.

En riktig vän är någon som man känner nästan lika bra som sig själv. En person man vet att man kan ringa, även om klockan är halvtre på natten och som finns där vad som än händer. En riktig vän är någon som krigar på alla fronter. På såväl Öst, väst och ubåtskrig.

Men vad gör man när allt plötsligt förändras och vänskapen inte känns som förut?
Vad gör man då blommor vissnar och kondomerna tar slut? Vad gör man?

Ofta tar man itu med saker och ting försent, då allt redan är förstört.
Plötsligt står du där med en unge och en risig rabbat.
När du i själva verket bara ville parkera utan parkeringsböter.

En vis man sa att man behöver andra, för att kunna vara lycklig i sig själv. 

Med det är nog sant.
Om jag inte hade någon som exempelvis Rally Roffe vad skulle jag då vara lycklig för.

Det var allt för mig idag!

Godnatt!



Farligt

Hört att det är bråk på gång.


Kul med namnsdag

Hoi hoi läsare

Vissa tämligen fina själar har uppmärksammat att jag har namnsdag idag. Några av dessa är Rally-Roffe, Vilsta-Jakob och Karl-Erik. Ni är guld värda <3

Fick ett presentkort på Himmelriket, ett bonsaiträd samt en tämligen lärorik lektion i finsk discodans.
Alla dessa saker kommer komma till stor användning nästa månad då jag kommer befinna mig på en båt i en panoramabar nära dig.
himmelriket

bonsai

Busgrabbar

Haft en busig dag med killarna idag, vi har bland annat monterat Rally-Roffes pingisbord och bekantat oss med diverse racketar.

Vilken otroligt befriande känsla det är att spela pingis med goda vänner i sin födelsedagsdräkt. Roffe är en rackare på att serva, min starka sida ligger snarare i backhanden. Vi fick dock lära oss nya trix idag då vi bjudit in Pingis-Martin att coacha oss inför orienteringsklubbens pingisturnering.

pingis-martin

 Pingis-Martin

Det kändes starkt och tryggt att ett par rejäla manshänder tog kommandot och dirigerade, jag lärde mig både ett och annat och jag tror nog att Roffe och jag kan ta hem turneringen.

Efter träningspasset begav vi oss mot torget för att inmundiga varsitt ungdomsmål med extra allt, man blir trots allt tämligen hungrig av Pingis-Martins intensiva pass.

Kvällen spenderade vi framför tv:n där vi förde ivriga diskussioner runt teknisk fysik då det var paus i något av programmen.

Morgondagens planering har utkristalliserat sig som sådan att Roffe, jag och Vilsta-Jakob skall bege oss ut på loppisrunda, spännande.

Sov gott vänner

P.S.
Någon mer som märkte att Robinson-Lukas hade tämligen torra bröstvårtor? Man tycker att kamerateamet åtminstone kunde ordnat fram lite bröstmjölk så han kunde smörja in sig stackarn.

P.P.S.
Några till busgrabbar

RSS 2.0