Mental istid till ljudet av en Azerbaijansk schlager, men det går mot bättre tider.

Ja mina vänner, livet är fortfarande mörkt men det ser ut att gå mot bättre tider. Roffe har bett om ursäkt för att han hade sönder den tredje strängen på min balalajka, så nu är den fadäsen förhoppningsvis glömd.

Jag känner mig dock fortfarande sittandes på nålar i den där kalla sitsen där alla iaktar och dömer mig, vill mig något, kräver. Jag trivs inte. jag trivs inte alls. Det är väldigt mycket nu med orienteringsklubben och allt. De mörka tonerna från den Azerbaijanska schlagern ljuder i bakgrunden, lite tröst finns att söka i alla fall.

Sådär, nu är strängen på balalajkan utbytt och jag känner hur det kliar i fingrarna, har i dagarna som gått spanat in ett antal rap-låtar, främst Serbiska och Azerbaijanska, som jag skall lära mig på det tämligen magnifika, nästan magiska instrumentet kallat balalajka. Ni får ha det så bra allihopa, nu ska tankarna, känslorna och ackorden flöda!

image5

Livet är en mörk Azerbaijansk schlager ?

Allt är jobbigt just nu. Det goda vädret lyckas inte ens föra mig på några roliga tankar.
Det är riktigt jobbigt just nu. Jag känner mig våldtagen av mina egna tankar, allt känns som en mörk Azerbaijansk schlager.

UNDRAR BARA VARFÖR!!!!

Jag minns på mellanstadiet då jag blev konfronterad av min bästis. Han såg på mig med anklagande, stora ögon, med armarna i kors, uppmanande. Han förväntade sig något av mig.

Vad förväntar sig alla? SKA JAG STÄLLA UPP HELA TIDEN?
Man måste kunna ge och ta Roffe okej??

Pallar inte skriva mer nu jag mår inge bra, vet inte om jag orkar med när allt jag gör bara blir fel.

Mår illa men varför?

Hej!
Idag mår jag illa
, det började redan igår när jag tittade på Slovakiska pojkar i tighta underbyxor på TV. Jag ringde min läkare och han undrade om det på något sätt hörde i hopp med min lillasysters problem?? Hon har nämligen det senaste halvåret haft mycket problem med menstruationerna och nu senast hade hon jättemycket mens i 3 veckor, inte kul. Men mitt illamående kan väl inte grunda sig i det eller? Läkare vet bäst, så jag ringde min syster och föreslog kvinnokliniken.

Så idag har jag vart hemma och läst lite sudoku. 

Snart fredag igen. Ännu en vecka som har otroligt snabbt passerat. I helgen ska jag fålla mina nya gardiner, putsa fönstren (verkligen mer komplicerat än det låter, undrar lite hur jag ska nå upp till övre delen men tänkte ringa Jakob så kan vi lösa det i helgen...) och sätta upp gardinerna. Utöver det ska jag sortera om kanalerna på TV:n (ni som känner mig vet att jag har endel kanaler för lite variation blir ju bara skönare!), jag ska stryka tvätt och om jag orkar, sedan pyssla lite med kalsongerna som ligger under sägnen.

 ,
En orienteerings film där jag medverkar.
Det är jag som springer förbi vid 30sekunder.

3 april 2008

Träffade min gammla lumpar polare Urban och hans son Kim idag, villket var tämligen trevligt och underhållande. En riktigt rolig skojare den där Kim och attans vad han kan mycket om ekonomi, han hjälpte mig att hitta den där perfekta stavmixern jag suktat efter så länge på Elgiganten. Tack Kim Fredriksson du är värd all eloge, blomma och kram på dig, du gjorde min dag<3. 

"En snopp kan bara bli 30.5 cm sen är det en fot"


RSS 2.0