Hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter några intensiva nätter med grabbarna i klubbhuset. Med sovsäck under armen och en förklyning i bagaget begav jag mig i torsdags kväll iväg som planerat till klubbhuset, där Jakob redan startat i bastun. Efter att vi hade bastat färdigt
sa Jakob  "Vad sägs om att leka snurra flaskan? Flaska har vi ju". Och då började vi alla fyra skratta eftersom det var en evighet sedan vi fyra grabbar hade lekt denna lek och med tanke på hur trötta och sega efter bastun vi var så lät det  utomordentligt bra för gemenskapen.  En flaska sköljdes, torkades och lades på golvet. Jag och grabbarna satte oss på kuddar runtom flaskan och körde genast igång och för min del slutade kvällen med att jag och Jakob delade liggunderlag.

I går kväll var det äntligen dags för det jag väntat och övat på de senaste 3 veckorna, jo vi skulle nämligen spela det klassiskt rita-gissaspel Pictionary där man är indelad i lag som tävlar mot varandra. Då man turas om att läsa ord eller meningar från kort och försöka rita så att lagkamraterna kan gissa vad det är. Belöningen om man gissar rätt är att få slå med tärningen och gå på spelplanen, vinner gör förstås det lag som kommer först i mål.
Allt gick perfekt,  jag och Rally Roffe plockade kort efter kort och klarade allt , men när jag känner hur högmodet påtagligt smyger sig in i mig efter så många klarade kort så läser jag ordet  FITTKRAMP. Genast börjar tankarna snurra i huvudet 
Vad är fittkramp?
 Hur ser det ut?
 Hur tror Rally Roffe det ser ut?
Kan man ta på fittkramp?
 Villken färg har det? 

Efter några sekunders fundering så fick  jag i alla fall en klar bild för mig själv hur det såg ut och kladdade snabbt ner det och visade Roffe. Mycket riktigt så klarade vi det kortet också och med ett leende på läpparna så vann vi spelet och kvällen fortsatte med brottning och mys.


Men nu sitter jag hemma med ny rakad pung och laddar inför melodifestivalen.


Hej! Skulle du vilja med mig hem jag är så hemskt mörkrädd
.
Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär. 

 

 

           
        

Sommaren börjar närma sig.

God dag! alla trevliga människor där ute, jag har inte lyckas skrivit några inlägg på sistone och anledningen till detta är att jag legat till sängs och vart hemskt sjuk.
Under denna vistelse i sängen spenderade jag min tid med att lösa diverse sudoku och korsord, men mina tankar färdades även över på andra saker, en ständigt återkommande tanke som befann sig i mitt huvud var den om sommaren, denna underbara årstid som är så nära men endå så långt bort.
Jag började tänka tillbaka på mina och grabbarnas tämligen vilda resor runt till de olika svenska festivalerna, för festivaler är något som under en väldigt lång tid legat mig varmt om hjärtat. Alla människor, känslan, atmosfären och inte minst musiken. Jag trivdes verkligen i somras då jag även fick använda mina kunskaper till att hjälpa olika människor. Jag hjälpte exempelvis ett par trevliga synthare med det ständigt uppdykande problemet analklåda, som för övrigt kan hända den bästa och är vanligare än du tror. Jag hjälpte även en del hårdrockare som då råkat ut för en så kallad "bad hair day", till sist men inte minst så hjälpte jag och kanske till och med räddade livet på en festivalbesökare genom att genomföra Heimlichmanövern efter att denna besökares nyinköpta korv med bröd fastnat på ett olyckligt ställe.
Oj oj minnen minnen. Apropå minnen, här har vi en film från i somras. Jag tror det är Jakob som står bakom kameran men jag är inte säker, själv var jag trots min ålder längst framme vid scenen och dyrkade den ylande träningsjackan.



Fler inlägg kommer inom en snar framtid, tills dess ha det bra alla människor, och kom ihåg att jag alltid finns här för er när ni behöver hjälp med något problem eller så.

Mjölk och en yvig raggarsträng

Jag är ytterst sugen på mjölk. Min förkärlek till mjölk har nog sina rötter i amningen, denna litet smygerotiska aktivitet, som inträffade väldigt ofta i mina unga år, oj oj oj minnen de.

Ska snart ta och tvätta min blågula magtröja som det händer att jag titt som tätt drar på mig när jag vill visa upp min ståtliga stiligt yviga raggarsträng. Jakobs är i och för sig tjockare men jag upptäckte en gång att han tog hår från ett ställe jag inte nämner här för att sedan klistra fast det på magen, sen dess får inte Jakob vara med i den årliga raggarsträngstävlingen vi har inom orienteringsklubben och som straff fick han städa klubbhuset medan jag och de andra grabbarna stack och spelade bordtennis.

Nu ska jag fortsätta tvätta och dricka mjölk, om någon trevlig människa där ute har något problem så kom gärna till mig, jag har svar och lösningar på det mesta.

Dagens humör: Påhittig
Dagens mående: Finfint
Dagens borde
: Köpa mjölk
Dagens frisyr: otvättat och utsläppt
Dagens klädsel: Magtröja, slips och träningsoverall
Dagens planer: Ansa raggarsträngen
Dagens materiella vill ha: Ny blågul overall
Dagens längtan: Årliga raggarsträngstävlingen
Dagens fundering: Vad är bättre, en tvåa i Handen eller en hand i tvåan?
Dagens beroende: Tandborsten
Dagens tråkigaste: Åter igen ensamheten
Dagens roligaste: Tetra-pak
Dagens låt: Hall & Oates - Out Of Touch

Är du en deriverbar funktion? Jag skulle så vilja tangera dina kurvor!
Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl snubbla så jag kan ta dig på golvet?

Alla Hjärtans dag!

God kväll! Idag är det kärlekens egen dag nämligen alla hjärtans dag. Men varför firar vi alla hjärtans dag ?
Somliga säger att alla hjärtans dag bara är trams, men hur kan man säga nått så idiotiskt okänsligt skit.   

Själv tycker jag det här är trevligt att denna lilla udda dag firas mitt i februari månad  och man kan ju på ett enkelt och inte alltför kostsamt sätt komma ihåg och uppvakta sina kära, med en fin middag lite chocklad en kram eller varför inte ett samlag i stjärten.

Det går att visa hur mycket sinna kära betyder på många sätt! kom ihåg det!
Harald mina ögon dom glittrar, mina läppar de ler, jag istter och fnittrar just för att jag dig ser! TACK FÖR IDAG utan dig är det svårt att orka.  

Är dina föräldrar frukthandlare? För du har så sjyssta lökar!


<3 Alla hjärtans dag dusch!

Efter en hård tur med grabbarna i skogen så är det otroligt skönt med en varm dusch!
PS: jag som filmar, medverkande är ett par bekanta. Jakob har precis som jag problem med analklåda och förstoppning! Detta har jag dock hjälpt honom med.



fler inlägg kommer ikväll!

Förstoppning och Analklåda!

Hej! Jag kan inte låta bli att ge mitt råd till dem som lider av förstoppning.
Jag har själv haft otroligt stora problem med detta genom åren och framför allt efter jag varit ute med grabbarna på helgen, men sedan jag började dricka 1 till 2dl katrinplommomjuice på morgonen har min mage skött sig perfekt, tack och lov så bara ett litet tips! 
Även det här med analklåda är ett återkommande problem för mig.
Det är vanligare än du tror! Det känns bra att veta att jag inte är enam och jag tycker att vi ska kunna prata öppet om sånna här saker så imorgon uppmanar jag er att  i fikarummet på rasten och fråga  arbetskolegan/ klasskompisen om hon/han på senaste tiden haft några kli-attacker i stjärten?
Så vi kan avdramatisera det här med analklåda och vi som lider av det ska bli behandlad precis som alla andra!. 

Kan hända den bästa!

Jag kramar min kudde om natten o önskar att de va du.
Hallå där snygging! Jag brukar tänka på dig. Särskilt när jag ruskar tupp
 

<3


 
Idag blir det bordtennis och några avsnitt  "Ebba och Didrik".

Kaviar med banansmak!

Haloj!
Idag har jag haft en sannerligen trevlig och intressant dag, anledningen till min trevliga dag är nämligen sådan att jag har besökt den otroligt fina matvaro butiken ICA.
När jag gick igenom butiken och kom fram till hyllan där bland annat kaviartubarna stod fint uppradade efter varandra sträckte jag mig fram för att som vanligt  ta en kalles-kaviar men för att piffa upp min normalt tråkiga vardag och eftersom det har varit så mycket diskussioner om den nya kaviaren med banansmak, så jag kände att det var dags att testa.
Så tog tag runt den mjuka tubben på ett sådant varsamt sätt som bara den som känner mycket på sig själv kan och förde den sakta och försiktigt in i kundvagnens.
Om någon annan också vill testa är det bara att komma hit och hälsa på!
Känner dock inte att jag kan uttala mig om smaken än riktigt.
Speciell är nog det bästa ordet än så länge.



Dagens humör: Kärleksfull och förlåtande
Dagens mående: Obehagligt
Dagens borde
: Finna min plats i livet
Dagens frisyr: Badmössa  
Dagens klädsel:Blågula myskläderna såklart.
Dagens planer: Korsord och soduko
Dagens materiella vill ha: mer kaviar
Dagens längtan:Mr X
Dagens fundering: varför har inte kvinnor navelludd
Dagens beroende: Datorn 
Dagens tråkigaste: ensamheten
Dagens roligaste: handla på ICA
Dagens låt: Frida - Dunka Mig Gul & Blå

Din pappa måste vara terrorist, jag menar, vilka bomber!

Dagens remix

Dagens humör: Pretentiös
Dagens mående: excentrisk
Dagens borde
: hitta nycklar så jag kan gömma dom igen
Dagens frisyr: snygg fast naturell
Dagens klädsel: Nätlinne, scarf och shorts...blågula såklart.
Dagens planer: Revidera några av livets stora frågor
Dagens materiella vill ha: Fader Fouras nyckel
Dagens längtan: Onsdag
Dagens fundering: Om man tejpar en macka med smörsidan upp på en katt och sedan kastar ut missen från önskad höjd, vilken sida hamnar neråt?
Dagens beroende: Lapskojs
Dagens tråkigaste: Inga räkningar kvar att betala
Dagens roligaste: Offentliga toaletter
Dagens låt: Hoffmaestro & Chraa - Highwayman

Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon?
Av med kläderna snygging, det är insidan som räknas!

God kväll!

När man går igenom endel svåra stunder här i livet tycker jag av egen erfarenhet att det är otroligt viktigt med ett motto man lever efter för att på något sätt kunna finna tröst. 
Jag kan säkert ha fel så jag tänkte utmana minna läsare på bloggen om ni tycker syftet med ett motto är annat så  kommentera och berätta om du har något speciellt du vill dela med dig av eller prata om. Ett  motto som jag tycker är ganska självklart och enklelt motto är  "Den som känner på andra är lärd, medan den som känner på sig själv är vis" men varför är det då så svårt för endel människor att leva efter sinna motton? 
Själv gör jag verkligen mitt bästa och yttersta för att efterleva mitt motto och ofta går det riktigt bra!

Hej jag har inget liv, vill du dela med dig av ditt?
Vill du se någonting fantastiskt växa?


Söndagar

När jag var yngre hade jag väldigt kluvna känslor till det där med söndagar. Å ena sidan var det en skön dag, då man fick sova ut och det alltid var extra god middag. Min moder brukade ofta säga att det är söndagarna som är veckans erotiska dag så samlag hörde till vanligheterna. Så på det viset var det alltid en härlig och lugn dag.
Men samtidigt fanns det alltid nästan lite ångestkänslor kring att skolan skulle börja dagen efter. Att jag återigen skulle möta mina plågoandar och inte riktigt känna mig trygg. Så det förtog mycket av glädjen med helgen, som många gånger kändes som en befrielse från skolan.

Melodifestivalen
Så igår var det melodifestivalen. Ost och kex, vin och dricka plockades fram. Jag blev ändå förvånade när
Christer gick vidare till finalen. Christer som alltid varit något lite extra för mig som grädde på moset om man säger så. Hur kan det vara möjligt? tänker säkert endel. Jo för när man brinner för musiken på ett sådant sätt som Christer Sjögren gör så är det otroligt svårt att misslyckas. Men jag lämnar detta ämne som kan disskuteras hur länge som helst och önskar er alla en trevlig dag!

Sära på benen kvinna. Nu ska vi umgås!

Välkommen till min VÄRLD 9/2-08 remix

Hjärtligt välkommna till min värld!
Har tyvärr inte tid med att skriva om livets stora frågor idag.

Dagens humör: tämligen bra
Dagens mående: intresserad
Dagens borde: gömma nycklar
Dagens frisyr: oduschad
Dagens klädsel: Favorit  byxorna Lewis,  linne  och min  svarta polotröja
Dagens planer: över leva
Dagens materiella vill ha: en livs kamrat
Dagens längtan: betala räkningarna
Dagens fundering: varför förstår inte alla mig
Dagens beroende: curry korv
Dagens tråkigaste: ensamheten
Dagens roligaste: melodifestivalen
Dagens låt: Giftig - Mange Schmidt( feat Petter)

PS: Ska jag spela lite kötflöjt för dig?
Hej kärleksbanken! Jag skulle vilja göra en insättning på 50cm


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0