För lite kärlek och för mycket Lappskojs

Hej vänner!

Fortfarande lite ensam. Men skall tillaga lite Lappskojs med en gnutta vitlöks smak idag, min favvo. Annars brukar jag inte äta Lappskojs mer än typ två dar i veckan men vad tusan det är ju smaskigt ju. Hamstern Egon min för tillfället nya lekkamrat mår efter omstädigheterna finfint faktiskt. Fast han behöver tvättas, får nog passa på att köra han i maskinen samtidigt som joggingbyxorna. Hihi *ler ondsint*

För er som är intresserade mitt Lappskojsrecept!

1 kg kalvbog
1 1/2 kg potatis
2 lökar
2 vitlöksklyftor
6 lagerblad
2 tsk pepparkorn
bordssalt

Pynt:
färsk Legro gräslök

Tillagning:

Skär köttet i sexiga kvadrater på så där 2x2 cm och lägg ner i en kastrull täckt med vatten. Koka upp köttet och häll ifrän vattnet, ta tillbaka köttet i kastrullen.

-Skär potatis och lök i små kvadrater och tillsätt köttet tillsammans med lagerblad och pepparkorn. Häll på vatten så att  det knappast täcker och koka rätten på låg värme under lock i ca. 1-2 timmar eller tillsköttet känns mört.

-Smaka av med salt och peppar strö med massor av gräslök eller persilja efter smak.


Sommarkänslor.                              Lappskojs fint upplagt.

Badkarsbrus med avsaknat bus

Hejsan vänner!

Jag sitter för närvarande i badkaret och bloggar från laptopen, har hällt i sånt här badsalt och jag råkade hastigt sätta mig på det. Första intrycket var lite obehagligt men det gick snabbt över i en högst bekväm känsla, ytterst stimulerande, det här måste göras om.

Men åter till dagens ämne. Ni som känner mig vet att jag är något av en ensamvarg, det som tynger mig är att jag ganska ofta på senare tid känt av avsaknaden av en varghona. Någon att leka tillsammans med, och då menar jag andra lekar än dom jag leker med Jacob, Rally-Roffe och gänget.

Tro mig jag har gjort många försök att försöka finna en partner, men det slutar ändå alltid med att allt går fel och jag drar mig undan sårad och besviken för att slicka mina sår. Är det mig det är fel på? Eller är kvinnor helt enkelt på det sättet, att de döljer saker, för en bakom ljuset och helt enkelt leker med en. Är vi män leksaker?

Nej innerst inne vet jag att det finns många guldkorn till kvinnor där ute, frågan är bara om jag någonsin kommer lyckas att vaska fram någon som ser och förstår mig för den jag är. Hur som helst är slutsatsen sådan att vi män måste hålla ihop i svåra tider som dessa, sperma är tjockare än vatten, glöm inte det.

Till alla bröder där ute som sitter i samma sits vill jag bara säga stå på er, håll ut och ut och vaska med er igen!

Nu ska jag hälla i lite mer trevligt badsalt och fortsätta surfa, på laptopen alltså inte på vattnet.

image3image4

Som balsam för själen


Sitter här tillsammans med Jakob och har precis ätit lite middag. Imorgon går jag och Jakob igång ordentligt när vi ska förbereda maten inför påskfirandet . Jag gillar verkligen matsex, som dock kan skapa blandade känslor. Det kan vara kladdigt, erotiskt, gott, mindre gott och ja, allt som mat kan tänkas vara. Men för er som nu undrar vad matsex egentligen är? Jo, matsex innefattar allt som har med mat att göra, Jakob blir otroligt tänd på detta (Jag gillar att se Jakob smaska i sig saker).
 
Men nu sitter vi och tittar på det sista programmet med Stina Dabrowski i debatt. Åhh vill bara smörja inn hennes armbågar med bröstmjölk de är så torra, lilla gumman.
 


Jakob gjorde och sa nyligen en väldigt rolig och tämligen mysig sak.

Jakob: - Tycker du det är kallt på vintrarna?
Jag(Göran): - Ibland är jag lite fryisg brrrr...
Jakob: -  Har du alltid velat hålla i en boaorm men aldrig vågat?
Jag(Göran): - Jaag vet inte riktigt litar inte riktigt på ormar..

Så jag fick känna på hans boaorm och vi fnissade sedan tillsammans sent inn på kvällskvisten.
En lyckad kväll<3
  
image14
                                                                                                                             syndiga hälsningar / Göran


Chill hos Rally-Roffe

God kväll allesammans! Kom nyss hem från min gode vän Rally-Roffe, en tämligen intressant och trevlig kamrat.
Vi har lyssnat lite på Familjen, spelat fia med knuff och ätit lapskojs, Rally-Roffe gör en utsökt sådan, jag ska fråga om jag får lägga upp receptet här så att flera människor kan njuta av denna läckerhet. Eftersom vi fick en sådan utsökt middag var det inte mer än rätt att husdjuren också skulle få sitt.

Dom husdjur jag syftar på är Rally-Roffes kramgoa extremt mysiga husdjur Ragnar och Rune. Jag brukar låta dem springa runt på min mage fast vid vissa olyckliga tillfällen så kan de fastna i raggarsträngen, något som inte är så himla kul.

Både Rally-Roffe, husdjuren och jag hade en tämligen trevlig dag/kväll och det hoppas jag att ni mina vänner också hade. Hör gärna av er om ni vill hitta på något eller om ni behöver hjälp med något. Tills dess sköt om er och må bra!

P.S Här är två filmer på Rally-Roffes husdjur Ragnar och Rune, Ragnar är den svarta och Rune den röda.
http://www.youtube.com/watch?v=3APJA0EedSE
http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg

Sjuk!

Hej jag har vart sjuk den senaste veckan därför inte kunnat blogga på länge. Men under denna tid då jag legat i min säng lekt och tyckt synd med mig själv har jag funderat på hur meningslöst allt egentligen är, och jag hittar stor glädje i detta.
Hur många människor mår dåligt varje dag, och för så meningslösa saker som olika bakgrunder.
Åå nu vare ett bra tag sedan man fick nått. shit..
LÄNGTAR TILLBAKA TILL ARMENIEN DÄR JAG FIRADE JULAFTON FÖR NÅGRA ÅR SEDAN!! shit villka kvinnor.
PS: Det är jag i den röda T-shirten som man snabbt ser i högra hörent efter 20sek.  


RSS 2.0