Tankarna har återvänt för rond två

Det var länge sedan jag öppnade mig och delgav delar av mitt liv ut i det offentliga rummet men nu är det dags att rycka upp sig ur smutsen, ur all skit och kaos som drabbat mig den senaste tiden, det är dags att se världen med nya ögon och få världen att se med nya ögon på mig. Jag ska bli pånyttfödd, begripa det obegripliga och så nya frön.

Jag vill passa på att tacka alla individer såsom Rally-Roffe(en trogen soldat som aldrig sviker, trots att han nu har ett protesben efter en incident med en smått för upphetsad struts), Vilsta Jakob(en fin karl som ofta bjuder på utsökt lapskojs samt intellektuella promenader i sköna Vilsta), Karl-Erik( ett nytt ansikte i min bekantskapskrets men trots det guld värd, förövrigt en riktig hejare på plockepinn och Krav Maga) samt många fler som stöttat  mig under dessa tider trots att såren fortfarande svider och att nya kommer dyka upp.

När förändringarnas vindar blåser bygger vissa vindskydd medans andra bygger väderkvarnar.
Vad bygger jag? Bygger jag något överhuvudtaget? Känns tomt och fullt på samma gång, försöker skydda mig från samhällets bitande käftar samtidigt som jag måste avancera och utvecklas, en tämligen komplex sits.

Nej, jag har bestämt mig. Förändringar ska ske, både passiva och aktiva, jag ska få det att ske som sådant att mitt liv genomgår något av en revolution.

Väderkvarnar ska byggas och jag ska inte tillåta tankarna att psykiskt våldta mig mer, den tiden är över.

Den nya epoken börjar nu

Nu skall jag bege mig till sängkammaren för att kika närmare på min nyinköpta litteratur, Avancerad kama sutra för nybörjare, del 3.

In, ut, sprut, slut, tack hej nästa tjej.


RSS 2.0