Du föds och du dör

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Anledningen till detta är att jag under en längre tid befunnit mig på diverse platser i Afrika där jag finslipat på mina kunskaper inom de ädla konsterna orientering och överlevnadsträning.

Detta inlägg är dock inte till för en blogg-comeback utan det är en hyllning till två pojkar som blivit män. De började som stora artister i en liten förpackning och har nu växt upp till olika individer med olika värderingar samt olika syfte och mål. Det är naturligtvis bröderna E jag talar om, LE och OE. Två människor som jag lärt känna genom åren och som jag nu gratulerar och tar av mig hatten för!

Under min resa till, genom och från Afrika träffade jag även på ett par gemensamma bekanta karaktärer. Även de hade vetskap om att bröderna nått den tämligen högfärdiga 20-årsgränsen i livets cykel och de skickade med hälsningar och gratulationer som jag nu publicerar här.

 

“Hi boys! Or shall I say men now? This is Mr. J.L.B Matekoni saying congratulations to you. I wish you the best of luck in life and someday I know you will be great lion kings! Maybe you come visit me sometime here in Botswana? We can go on safari and have a good time!

Mma Ramotswe and Mma Makutsi also say congratulations and say that you can come anytime to the Kalahari typing school for men to maybe learn a thing or two.”


Mr. Jlb matekon


“Tjena grabbar och grattis! Kim F. här. Som ni kanske vet så har jag halkat in på den politiska banan och mitt schema är fullständigt rågat, annars hade jag såklart gratulerat i egen person och gärna deltagit i firandet. Kom ihåg att ni föds och ni dör och däremellan så fyller man år ett par gånger samt att vissa saker aldrig inträffar samtidigt som andra gör det. Baslådan och högtalarna i bilen mår bra förövrigt. Tills vi träffas igen så får ni ha det så bra och glöm inte att hålla Sverige RENT! Släng skräpet i papperskorgen ;)”

Kim f <3 SWE

P.S. Ni är välkomna att ta del av mina Orientering/Överlevnadskunskap-pass som jag brukar hålla i Vilsta och Skjulsta!



RSS 2.0